Bana Ne Oluyor ? :S |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Ne Oluyor ? :Sbu konuyu cok gönülsüz acıyorum Niye bilmiyorum ama simdi kesin yanlis yere konu acmısımdır adminden fırca yedikten sonra konum baska yere tasınır ![]() bende arar da bulamam ![]() ![]() Sorun şu : Bu aralar cok gıcık bise oldum ![]() Herkese ters yanıt veriyorum![]() Tersliyorum![]() Bana söylenen en ufak bir söze bile parlıyorum kalp kırıyorum ![]() cazgır bise oldum![]() sutursuz mu diolar futursuz mu diolar öle bise oldum iste tembellestim,uykuya cok düstüm,islerden cok cabuk sıkılıyorum ya yarım bırakıyor ya da yapmıyorum![]() bundan 1 sene önce hocaya götürdüler beni ![]() Ben böyle saygısız değilmisim eskden![]() daha iyiymisim simdi ne olmus faalan filan ![]() Hocaya gittik adam sende büyü var dedi![]() evde kalma , işsiz kalma,uykuya düşme vs bana muska falan yazdı bi süre taktım sonra cıkardım![]() Acaba diyorum o mu tazelendi ya da yeni bise mi oldu ? İnsan babasına ters cevap verir mi babama bile ters cvp veriyorum![]() Ayrıca babamda da ters davranıslar sezinliyorum![]() Bi kere böyle olmustu babam evi sirkeli suyla yıkamıstım gecmisti![]() ![]() Acaba yine yapsam mı![]() Siz ne diyorsunuz bu işe![]() Hadi biseler yazın ![]() Yorum Ve Desteklerinizi beklyrm ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|