Esma Çekmeyin ! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esma Çekmeyin !Esmaül Hüsna konusu çok derin ve çok ilim isteyen bir konudur,lakin her insan da zaten belirli bir oranda bazı isimler ön plana çıkıyor bazı isimlerin enerjileri ise durağanlaşıyor ![]() Biz rastgele esmaül hüsna zikri yaptığımızda ise bu oranı dengesizleştiriyoruz algılama biçimimizde zayıflıyor![]() bunun yerine Kelime i Tevhid ile meşgul olalım![]() farklı tecelliler zühur eder farkına varamayız,kolay gelsin Ben sadece Esmaların faziletlerini yazmıştım fakat okumak için bilen birisini bulun ya da kendiniz bilin,kolay gelsin![]() Subhanallahi ve Bi Hamdihi,La ilahe illallah Muhammeden Rasulullah,Huuuu Allah ![]() ![]() bunları bol bol okuyun
|
|
Esma Çekmeyin ! |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esma Çekmeyin !Noonwalker Nickli Üyeden Alıntı Esmaül Hüsna konusu çok derin ve çok ilim isteyen bir konudur,lakin her insan da zaten belirli bir oranda bazı isimler ön plana çıkıyor bazı isimlerin enerjileri ise durağanlaşıyor ![]() Biz rastgele esmaül hüsna zikri yaptığımızda ise bu oranı dengesizleştiriyoruz algılama biçimimizde zayıflıyor![]() bunun yerine Kelime i Tevhid ile meşgul olalım![]() farklı tecelliler zühur eder farkına varamayız,kolay gelsin Ben sadece Esmaların faziletlerini yazmıştım fakat okumak için bilen birisini bulun ya da kendiniz bilin,kolay gelsin![]() Subhanallahi ve Bi Hamdihi,La ilahe illallah Muhammeden Rasulullah,Huuuu Allah ![]() ![]() bunları bol bol okuyun![]() Çok doğru bir Noktaya Temas ettiniz,Size Kendim Adına çok büyük Teşekkürlerimi sunarım
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|