07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım Ederseniz Duacınız Olurum.
Sitey dün üye oldum, fakat üye olmadan da 1-2 aydır takip ediyordum 10 yıllık evliyim Eşimin ailesi ve eşim tarfından ciddi baskılar gördüm Elhamdülillah şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil Fakat sıkıntım şudur ki, eşimin ailesi ataerkil bir yapıya sahip Berber geçirdiğimiz vakit o kadar az ki Hep grup halinde yaşıyoruz Bu durumun bir sebebi de eşim , babası ve kardeşinin aynı işle meşgul olmaları Kayınpederim kardeşlik bağlarını okadar güçlü tutmaya çalışiyorki bu evliliğimize ciddi zarar veriyor Eşim için öncelik sralamasında hep sondayız Kayınpederim çok baskıcı, sinirli bir insan, herkes ondan çok çekinir, dediğini yaptırır, kayınvalidende benzer yapıda Sıkıntılarım nedeniyle psikiyatrise bile gittim Yapacak bir şey yok, narsistik aypıda bir aile dedi O kaadarçok dua ediyorum ki akrabalık ilişkilerimize zara gelmeden birbirlerinden uzaklaşmaları ve bu aile şirketinin kapanıp,herbirisinin helal rızık kazanacağı ayrı ayrı işleirinin olması için Tüm bu sıkıntıların üstüne yaklaşık 4 aydır görümcemide şirkete aldılar işe Tam bir aile şirketiydi hayalleri yaptılar Eltim ve ben o kadar dışlanmış durumdayız ki, ben çok üzülüyorum Biz de aileyiz ama umursadıkları bile yok Varsa yoksa kendileri, muhabbetleri , birarada olmaları Bunları neden mi anlatıyorum Görümcemden çok çektim, oldukça içten pazarlıklı ve bir evin bir kızı Bir dediği iki olmaz Eşimle hergün birarada olmasından çok tedirginim Çok zekidir, insanları çok güzel ve kolay etkiler İnanın 3-4 aydır tadım tuzum kaçtı Çok dua ediyorum , her okuduğumu yapmaya çalışıyorum Eminim Rabbim dualarımı kabu ediyor ama zamanı var Görümcem Fatmanın o işten ayrılması için ve buna tüm aile fertlerinin razı olması ve bir daha eşimle uzaktan yakından bir iş ilişkisine girmemesi için, ve de bu aile şirketinin kapanıp herkesin rızkının ayrılması için ne olu bana dua ediniz A
Ayrıca yapmamı tavsiye edeceğiniz şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim Bana yardım eden etmeyen, duama amin diyen tüm kardeşlerimden rabbim razı olsun Allah a emanet olun
|
|
|