|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlar, belasından, kendimi, kredi, kurtulucağım, yada, öldürücem |
![]() |
Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım...Arkadaşlar bu bölümde konum var, malum kredi ve kefillik ile alakalı ![]() ![]() ![]() Hep sabrediyorum, inanarak istiyorum, bekliyorum, ha olacak az kaldı, biraz daha sabret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana Berhetiye Kasemi, büyü, sihir yardımı ile maddi olarak bu dertten bir an önce kurtulacağım bir öneride bulunacak kimse yok mu? O duruma geldim ki büyüyü dahi göze aldım ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyi bıraktım ![]() Lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım...kardesim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dua et sabir et diyenlerden de bikmissindir sen ama dusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HERSEYE sana dosta dusmana derde Allah cc yeter ![]() deki; ey Rauf ![]() ![]() ey Rahman ![]() ![]() ey Vedud ![]() ![]() ![]() ![]() ey Adl ![]() ![]() ![]() ![]() yaaa Rahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapina gelenleri bos gondermeyen Zulcelali vel Ikram ![]() ![]() benide Bos gonderme ![]() ![]() Seni dost bildim gayri ![]() ![]() ![]() ![]() Degsin kalbime Safi ismin ![]() ![]() ![]() ![]() Ben son noktaya varmak uzereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amin ![]() ![]() icimden geldi vallahi bir gece teslim et derdini ona butun inancinla ve uyu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım...öncelikle sakin ol, dünyada bu tarz dertler çeken bi sen değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım...özer lütfen sakin ol sana borç duası vermiştim devam ediyor musun? lütfen bunun bir sınav oldugunu unutma, ne yani en ufak sıkıntıda cinlerden hadimlerden mi medet umucaz? bu şirke giriyor bu sınavla birlikte imanın da gider borcu odeyemeyecegın gibi bir de küfre girersin önce sakin ol benim de ödemem gereken birşey vardı ihtar vs geliyordu 5 ay nasıl olduysa durdu ve dava açılmadı bunu da okudugum bazı salavatlara ve dua surelere bağlıyorum, normalde mümkün değil tepeme binerlerdi ama Allahu teala durdurdu çok şükür ![]() ![]() ![]() napalım bizim de borcumuz var, o zaman biz kendimizi uçurumdan atalım hergün bir ihtar bir evrak geliyor ben de duaları okuyorum ne arayan var ne soran dava da açılmıyor arayıp soruyorum açtınız mı diye açmadık diyorlar ki resmi daire yani o yüzden sakin ol önce sıkıntıyı verenin Allahu teala oldugunu unutma, ve sadece ona sıgınıcaksın allah istemezse hadim filan hepsi onun emrinde dualarını usulune uygun yap ihtar gelse de bişey olmaz, sakın ola ki bir delilik yapmaya kalkma sana verdiğim duaları okumadıgını düşünüyorum--telaşın sebebiyle ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- şu salavatı hiç değilse 3 kez oku lütfen şimdi diyeceksin duayla mı ,evet duayla özer, herşey dua ile oluyor Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya ıddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti* Ve ya harisi ınde külli musiybeti* Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti* ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy'ıl mürseliyn* Velhamdülillahi rabbil alemiyn ![]() bu salavatı en az 3 kez okuyorsun sonra şu duaları oku Hassantüna küllena ecmaine bil hayyul kayyumillezi la yemutu ebeda Ve defa'tü anna assue bile havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimi ![]() ![]() Ya Allahu biketehassantü ve bi abdike ve resulike seyyidina Muhammeddin sallallahu teala aleyhi ve sellem estecertü Ya kaviyy ![]() ![]() La ilahe illallahu azimul halimu la ilahe illallahu rabbul arşil azimi la ilahe illallahu rabbus semavati vel arzı ve rabbul arşil kerimi ![]() ![]() La ilahe illallahul halimul kerimu subhanallahi rabbis semavatis seb'ı ve rabbil arşil azimi la ilahe illa ente azze caruke ve celle senauke ve la ilahe ğayruke ve la ilahe illa ente ![]() ![]() ![]() ![]() Bak bunları günde 3 kez oku bu salavat ve dualar birlikte okununca dava filan açmalarına engel oluyor, maddi olarak önünün açılması içinse başka şeyler okuycaksın ama sana ne okutalım bilmiyorum şu an aklım karışık --- Sonraki mesaj --- bu dualar aynen cep telefonuna yazılıcak özer, ordan bakar gün içinde 3 kez okursun 4-5 dk ancak sürüyor --- Sonraki mesaj --- Özer mevcut borcunu taksitlendirmeyi denedin mi? mesela bankaya borcun var, asgari tutarı ödeyemiyorsun diyelim bankayı ara, ben borcumu taksitlendirmek istiyorum de, kalan borcunu yeniden 12-24-36 aya bölebilirler böylece asgari tutarı inanılmaz düşüyor ve maaşın sana kalır ufak ufak ödersin o şerefsizden ne haber? istemedin mi parayı? aynı işyerindesiniz galiba? neden biraz sıkıstırmıyorsun? allah hakkından gelsin inan bu herif bazen aklıma geliyor allah bildigi gibi yapsın sinir oluyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|