Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, arkadaslar, bakarmisiniz, salati, tarafindan, tefriciye, verildi

Arkadaslar Salati Tefriciye Allah Tarafindan Bana Mi Verildi Bi Bakarmisiniz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar Salati Tefriciye Allah Tarafindan Bana Mi Verildi Bi Bakarmisiniz

Selamunaleykum arkadaşlar ilk once sunu söyleyeyim ben uzun zamandır lahutinin üyesiyim ama fazla aktif biri degilim beni bilen bilir bunu niçin söylüyorum bazı kişilerin aklına yanlıs seyler gelmesin(dikkat cekmek için konu actıgımı felan sakın düsünmeyin) neyse konuya geciyorum:

simdi ben bir kisiyi seviyordum oda beni seviyordu birbirimize deli gibi asık olduk ama birbirimize haramdık evlenmeyi o kadar cok istiyorduk ki Rabbimizden birbirimize helal olmamızı diledikcok acı cektik Ask acısını bilen bilir ikimizde acillik(hastanelik) oldukneyse bu uzun hikayekısa ve hızlı anlatıyorum ben ask acısından yerimde duramıyordum cok zordu dısarıya attım kendimi ömrümde hiç bu kadar rabbimden bi sey istememiştim onunla evlenmek istiyordum helal ve hayırlı bi sekilde halamın kızı bana salatı tefriciye yazılı bi kagıt verdi bunu 4444 defa oku dilegin olur dedi bende o kagıdı aldım eve giderken baska bir arkadasıma rastladım elinde bi dua kitabı vardı aldım ve ortadan rastgele bi sayfa actım aman Allahım salatı tefriciye hadi bu da tesadüf diyelim ama 1 gün sonra yine ask acısından daga cıkmayı istedim orada namaz kılar ve kimsenin olmadıgı bi yerde dua ederim diye sonra ne oldu dersiniz hafif bir rüzgar sarı ve eski bir kagıdı sallıyor kagıt sanki gel beni al diyor sonra aldım o kagıdı ve subhanAllah salatı tefriciye var hem de cok eski bir kagıt ve dagın basındayım hemen agladım ve tefriciyeye basladım bitirdim hemde 1 hafta aralıkla 2 defa bitirdim su an bekliyorum herhangi bi gelişme yok ama rabbimden bu kadar sey geldi o yüzden olacagına inanıyorumkagıt da hala benim dosyamda saklıdırsimdi arkadaslar acaba salatı tefriciye benim duammıdır bana mı verilmistir bunu nasıl degerlendirebilirim ilimi olan arkadaslar bana yardım edebilirmi nasıl bir yol izleyeyim yardım bekliyorum simdiden tesekkurler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com