|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, büyük, düşmanımın, sonrada, yardımcısı, şeytan |
![]() |
Düşmanımın En Büyük Yardımcısı Allah Sonrada Şeytan ...Neden Mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşmanımın En Büyük Yardımcısı Allah Sonrada Şeytan ...Neden Mi ?neden dua eden,haksizliga ugrayan ben,zulm edilen ben ![]() ![]() ![]() acaba ettigim dualar neden yetersiz kaliyor,tesirsiz kaliyor ![]() ![]() ![]() allah rahmetim cok diyor ; kotulere yardim etmeyi rahmet mi saniyor ? azabim buyuk diyor ; iyilere,haklilara, kendine dua edenlere zulum edip azap mi diyor ? allaha hepimiz muhtaciz ama gereginden fazla muhtac olmak ,dualarin gerceklesmesini istemek ne kadar zor ,umut bir yerde tukeniyor ![]() ![]() ![]() iste o an ,olum kurtulus gibi geliyor insana ![]() ![]() ![]() allahi sevemiyorsunuz sadece korkuyorsunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşmanımın En Büyük Yardımcısı Allah Sonrada Şeytan ...Neden Mi ?bu yazdıklarını ilk okuduğumda bende uyandırdığı düşünce sadece şu oldu,bir insan ALLAH'tan umudunu nasıl keser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşmanımın En Büyük Yardımcısı Allah Sonrada Şeytan ...Neden Mi ?Arkadaşım ne yaşadığını bilmiyorum seni böyle isyana sürüklemiş tüylerim diken diken oldu Rabbimiz çok merhametlidir belki istediğin şey senin için hayırlı değil belki de o isteğine ahirette çok ihtiyacın olacak dünyada vermediğini ahirette mutlaka ödül olarak ya da seni düştüğün dar boğazdan kurtarmak için verir ne Allah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşmanımın En Büyük Yardımcısı Allah Sonrada Şeytan ...Neden Mi ?niye kötülerin(!) dilediği oluyor deriz,kötü olup olmadıklarını bize kötülük etmeleri ile değerlendiremeyiz,gerçekten kötüdür diyelim,niye onun duası kabul oluyor,buyruluyor ki kötü diyeceğimiz kul dua ettiğinde Rabbim dermiş ki o kulun isteğini hemen yerine getirin ben onu sevmiyorum,iyi olan kul du ettiğinde ise biraz beklesin ben onu seviyorum onun yakarışlarını seviyorum onun için geciktirin dileğini dermiş bu durumda isyan etmeye gerek var mı,onu kim oluyoruz da yargılayabiliyoruz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|