Artık Dua Etmektende Korkuyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Artık Dua Etmektende Korkuyorum

biliyorum çok cesurca ve kötü bir başlık oldu ama artık ibadetten dua etmekten korkar hale geldim geçmişte çok kötü bir dönem geçirmiştim gerek psikolojik gerek fiziksel olarak sürekli sorunlar o dönemde aylar boyu günde 4 5 saatimi ibadete ayırarak geçirmiştim bundan çokta mutluydum rahatlıyordum allaha güveniyordum ama duaların sonucu keskin bir bıçak gibi herşeyi kesip attı hiç istemediğim bir yere gitmek zorunda kaldım evet öylesi hayırlıymış diceksiniz ama orada ben nefes bile alamıyor boğuluyordum sokakta yaşayım donarak öleyim gerekirse ama oraya gitmeyim o derece yani sonra dualara namazlara devam ettim ordan kurtulmak için, olmadı gitti şimdi yeniden dualara namaza ibadete başlamak istiyorum ama biliyorum allaha sığındıgım inandıgım zaman beni yine oraya göndericek o, bu yüzden istediğim halde dua etmiyorum namaz kılmıyorum buda borçlu hissetmeme neden oluyor ama dua edersem biliyorum yine oraya göndericek beni offfff neden yazdığımıda bilmiyorum bunları size ama belki bir fikir veren olur diye
acaba niyetimde nolur oraya gitmeyim bi daha sonra bana naparsan yap razıyım filan diye etsem olurmu ki öyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com