|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almandan, badar, büyünün, canımı, hayat, kaybettirdikleriniye, korkmuyorum, uzunallahım |
![]() |
Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandanher sey bos ![]() ![]() ![]() almiyor , alsada sevinecek mutlu olacak degilim hersey zamaninda guzel gecmisimi allah bana verecek degil ,yeniden dogarmisin deseler istemem icim buruk ![]() ![]() ![]() sunu iyi biliyorum cahil kotu insan babaniz bile olsa kacin kendinizi ,cocuklarinizi yakinlarinizi uzak tutun ![]() ![]() ![]() edin yakinlasin diyebilir ( yardima ihtiyaci varsa yardim edin ,saygi gosterin ama uzak durun ) hadis gercek sahtemi belli degil, genelleme de olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzak durun uzaklaşın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı AlmandanDurumunuzu anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İzniniz olur ise yazınızı değerlendirmek istiyorum ; Her şey boş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle ki ; Milyarlarca galaksi varken , dünyada olmayı sen seçmedin ya da ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya da şöyle bakalım ; ortalama bir insanın yaşamı 70yıl değil mi? yani herşeyi Güneş'in ışınsal platformu üzerinde yaşadığımızı var sayarsak, Güneş'in çevresinde yaşamımıza devam ediyorsak ve Güneş'in 1 yılı 255 milyon yıl sürüyorsa 70 yıllık zaman ölçüsünde, bizim 70 yıllık hayatımızın değeri nedir?? 255 milyon yılda , 70 yıl denilen süreç sadece 8,6 saniyedir ![]() ![]() ![]() ![]() Allah akıl vermiş , düşün diye ![]() ![]() Allah şüphe vermiş , şüphe et ve bul diye ![]() ![]() Rab hiç bir zaman meşgul değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepimizin Unuttuğu şu ki ; yukarıda bir yerlerde tahtında oturup herkese kızan ya da gülümseyen ak sakallı bir ihtiyar yok ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı AlmandanAllahına kurban senin Meczup kardeş ne güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Rab hiç bir zaman meşgul değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah senden yüzbinkere razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandansalihh Nickli Üyeden Alıntı Allahına kurban senin Meczup kardeş ne güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Rab hiç bir zaman meşgul değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah senden yüzbinkere razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim Sizden de Razı Olsun ![]() ![]() Hiç bir şey yapamasanız bile secdeye kapanıp ağlayın ![]() ![]() Sadece Rab'den Dilemeli ![]() ![]() ![]() ![]() " La Tahzen İnnALLAHe Meana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selam ve Dua İle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandanbirçare kardeşim "hain nefsin şeytan ile bir olmuş" gözünü seveyim yol yakın iken geri dön bu isyankar tutumdan ![]() Yıllar öncesinde bende senin gibiydim hatta Rabbim affetsin varlığını-yokluğunu dahi sorgulamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımı istiyorum demişsiniz kardeşim ! Önce sahip olduğunuz güzelliklerin hakkını verin bence ![]() ![]() ![]() ![]() Selamunaleykum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandanbircare Nickli Üyeden Alıntı her sey bos ![]() ![]() ![]() almiyor , alsada sevinecek mutlu olacak degilim hersey zamaninda guzel gecmisimi allah bana verecek degil ,yeniden dogarmisin deseler istemem icim buruk ![]() ![]() ![]() sunu iyi biliyorum cahil kotu insan babaniz bile olsa kacin kendinizi ,cocuklarinizi yakinlarinizi uzak tutun ![]() ![]() ![]() edin yakinlasin diyebilir ( yardima ihtiyaci varsa yardim edin ,saygi gosterin ama uzak durun ) hadis gercek sahtemi belli degil, genelleme de olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UZAK DURUN KACIN UZAKLASIN ![]() ![]() ![]() Arkadasım senin durumunda bırcok kişi var bu sıtede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı AlmandanTERMAL Nickli Üyeden Alıntı Arkadasım senin durumunda bırcok kişi var bu sıtede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak ben 29 aydır gece gündüz dua edıyorum ama hala bırsey değişmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşim iyi diyorsun hoş diyorsun da onların kötü gününü görmeyi değil ; kendinin iyi günlerini görmeyi dile ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|