![]() |
Özgüven Eksikliğinden Doğan Kompleks... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgüven Eksikliğinden Doğan Kompleks...Bazılarımız ekonomik bağımlılığımız, duygusal bağlarımız, fiziksel ihtiyaçlarımız, sevgi, ilgi ihtiyacımız nedeniyle bağlıyız ![]() özelliklerinden bahsetmişti, oldukca yakışıklı, sevimli bir yüzdü, bende etkilenerek iletişim kurmak istedim ![]() Bu arkadaş zaman içinde sürekli yabancı liderlerle kendini özdeşleştirerek, sürekli bir özenti girdabına düşmüş gibi yorumlar ve sürekli İngilizce yazılar, şiirler gönderiyordu bana ![]() ![]() ![]() Bir insan kendini neden bu kadar aşağılar, ya da kendiyle nasıl bu kadar yabancılaşır anlamakta güçlük çektim ![]() ![]() yazılarına devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gibi yorum yapıyorsun" demez mi? Ben Türkiyede doğmuş, büyümüş biri olarak Japon kadını gibimi yorum yapacaktım!!! Allahım neden biz bu kadar kendimizi küçük görüyoruz? Bende kendi olmaktan sürekli kaçınan, başka liderlerin sözleri arkasına, başka kişilerin görüntülerinden medet uman biri ile görüşmek istemediğimi bu sefer kesin bir dille anlatıp, veda ettim ![]() diliyorum, benim yakışıklı olmadığımı nereden biliyorsun gibi yorumlarla, daha da bir küçüldü ![]() ![]() ![]() ![]() milliyetblog ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|