|
|
Konu Araçları |
anlatırdınız, insana, sevdiğiniz, sevginizi |
Sevdiğiniz İnsana Sevginizi Nasıl Anlatırdınız? |
08-16-2007 | #1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Sevdiğiniz İnsana Sevginizi Nasıl Anlatırdınız?Arkadaşlar sevdiğiniz insana sevginizi nasıl anlatırdınız? Bu kişi sevgiliniz, dostunuz, kardeşiniz, anneniz - babanız veya sadece bir arkadaşınız Onu sevdiğinizi anlamasını nasıl sağlardınız? |
08-16-2007 | #2 |
suskun
|
Bence gözler kalbin aynasıdır,sevdiğim kişiye onu nekadar çok sevdiğimi bakışlarımla anlatmam yeterli olabilireğer anlamıyorsada kendi düşüncelerimi yazdığım bir şiir veririm ona! Güzel bir anket isimsiz teşekkür ederim:))
08-16-2007 | #3 |
fatih_k
|
sevgimiz için sade bir tebessüm bile yeterlidir,onunla beraber olmamız onun yanında bulunmamız bile sevdiğimizin bir belirtisidirkarşıdaki kişide zaten sevildiğini anlayacaktır |
08-16-2007 | #4 |
Gözyaşı
|
Sensiz bir hayatın tadı olmadığını söylerdim seni çooooook seviyorum derdim
08-16-2007 | #5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hepiniz birbirinizden farklı ve çok güzel şeyler söylemişsiniz arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler Bendeniz de farklı bir şey söyleyeceğim Sevgimi anlatmak için ellerinden tutup gözlerine bakar ve onu sevdiğimi söylerdim Ve, bunu tasdik eder gibi, vücudunun herhangi bir yerine yapabildiğim en tatlı buseyi kondururdum |
08-16-2007 | #6 |
bukettt
|
eğer sevgilimse gözlerinin içine bakarak bi tebessümle seni seviyorum çok seyi anlatırhatta seni seviyorum dememe bile gerek kalmaz malum gözleer kalbin aynasıdıronun yanında olmak,sevincini üzüntüsünü paylaşmak,ilgilenmek,anlamak,gibi birçok şey herkese sevgimi anlatır |
08-22-2007 | #7 |
kar_tanesi
|
Eğer ki sevgilim değilse ve seviyor ama sevgisini gösteremiyorsa ona mail gönderir cevabını beklerdim ama tavsiye etmem ben denedim bi işe yaramadı |
08-29-2007 | #8 |
enb
|
yani herkesinde dediği gibi gözler çok önemli
09-10-2007 | #11 |
TEMUR38
|
yah bakışlarım sevgimide nefretimide çok iyi ifade eder sanıorm :ss
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
09-13-2007 | #12 |
meLankoLik_asaLet
|
ben değilde şarkılar konuşsa çok da ii olurr (her zaman korkmuşumdur duyggularımı ifade edememekten))) :sm_bigeek: |
Cevap : Sevdiğiniz İnsana Sevginizi Nasıl Anlatırdınız? |
12-07-2007 | #13 |
gülgüzeli
|
Cevap : Sevdiğiniz İnsana Sevginizi Nasıl Anlatırdınız?ona olan sevgimi anlatmaya gerek yok anlamayana anlatıla bilir fakat ben ona anlatmaz anlatamaz sadece yaşata bilirim Söylesene beni kaç harfle sevdin? Hani anlat desem içindeki sevgiyi, ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyunuma geldin sevgili Kandırdım seni az önce Bana olan sevgin kaç harf diye sordum sende bana anlatmaya başladın Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu Demek sadece SENİ ÇOK SEVİYORUM da özetim Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı Ağzından hiçbir kelime çıkmamalıydı Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi Bocalamalıydın Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp örneklerle izah etmeye çalışmalıydın Başaramamalıydın Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa Bak sokaklara hep onlarla dolu Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki Bana olan sevgini özetlememeliydin sevgili Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu Yazılabilecek kadar basit bir aşkı ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana Bana benim sorumu sorma sevgili Peki, sen anlat o zaman deme bana Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım?
|