Meleklerin Hiyerarşisi |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meleklerin HiyerarşisiBaşmelekler Melek Varlıkların bir bölümüdür ve insan ırkını gözler ve gözetirler 7 ana Başmelek Meleklerin Renkleri vasıtası ile çalışırlar ve sadece onları çağırırsanız yaşamınızın bir çok alanlarında size yardımcı olabilirler Melek Hiyerarşisinde 9 seviye vardır, Kaynağa en yakın en yüksek seviye olan Seraphim ile başlar, İnsanlara en yakın olan Meleklere kadar uzanır Kaynağa en yakın olan 1 rakamı ile 9 seviye aşağıdaki gibidir: 1 Seraphim Saf ışık varlıkları olan Seraphim Kaynağa en yakın seviyedir ve saf ışık, sevgi ve ateş melekleri olarak düşünülür Seraphim saf ışık ile o kadar çok parıldar ki, onları asla göremezsiniz, ama dua ve istek ile onlara ulaşabilirsiniz 2 Cherubim Bir sonraki seviye Kaynak’tan pozitif enerjiye kanallık yapan ve yıldızları koruyan Cherubim’dir Kaynağın bilgeliğini temsil ederler 3 Thrones (Tahtlar) Thrones (Tahtlar) bir sonraki seviyedir ve koruyucu melek vasıtası ile size enerji aktarırlar Kaynak için araştırıcılardır ve pozitif enerjiler yaratırlar ve toplarlar ve adaleti temsil ederler Ayrıca karma konularında rehberlik sağlarlar 4 Dominionlar (Hakimiyetler) Dominionlar sonraki seviyedir ve bilgelik ve sezgiyi temsil ederler 5 Güçler Bunlar insan tarihinin kayıtlarını tutan Meleklerdir Bir şey veya birisi size zarar vermek üzere iken mesajlar gönderirler Güçler durumları ve problemleri görmenize yardım ederler ve sizi korurlar 6 Erdemler Erdemler Tahtlar ile el ele çalışırlar ve spiritüel yollarında ilerlemek için gerekli olan aletleri geliştirmelerinde insanlara yardımcı olmak için spiritüel enerji gönderirler 7 Prensipler Prensipler Dünyadaki ülkeleri, şehirleri ve insan gruplarını korurlar Politik ve dini liderleri korurlar ve doğru seçimler yapmalarına yardım ederler 8 Başmelekler Başmelekler bir çok seviyelere ait olabilirler, ama yapabildikleri yerde ve zamanda insanlara yardım etmeyi severler Melek alemlerinin “Özel Ekip Gücü” olarak düşünülürler Kaynaktan dünyaya pozitif enerjiyi kanallarlar Bu kitapçıkta daha sonra aktarılacak olan farklı niteliklere sahiptirler 9 Melekler En son seviye – bu en az önemli anlamına gelmez – meleklerdir Melekler günlük yaşamımızda bize yardım ederler ve kaynaktan insanlara bilgi ve rehberlik getirirler Koruyucu Meleğiniz bu seviyeye aittir ve her zaman size yakın çalışır handan bucak |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|