Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, kabaklı, yoğurtlu

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Ve Kabaklı Havuç





2 havuç
Yarım kabak
2 pırasa
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
5 yemek kaşığı yoğurt
Tuz

Yoğurtlu ve kabaklı havuç:
Havuçları rendeleyip pırasaları ince doğrayın Kabağı iyice yıkayıp kabuğuyla birlikte rendeleyin Zeytinyağını tavada ısıtın Pırasa ve havuçları pişirin Kabağı ekleyip karıştırın Sarımsağın kabuğunu soyup ezin Yoğurda ilave edip karıştırın Pişen sebzeleri soğumaya bırakın Sarımsaklı yoğurtla iyice karıştırın Tuzla tatlandırıp soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.