![]() |
Keçi Peynirli İncirli Ve Cevizli Lavaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçi Peynirli İncirli Ve Cevizli Lavaş12 adet Malzemeler 200gr taze keçi peyniri yarım su bardağı kuru incir, sapları kesilmiş ve doğranmış dörtte bir su bardağı yeşil soğan, doğranmış (beyaz + yeşil kısımları) dörtte bir su bardağı ceviz içi, dövülmüş yarım tatlı kaşığı tuz* 2 lavaş (30cmx15cm boyutlarında dikdörtgen şeklinde kesilmiş) 4 marul yaprağı Hazırlanması: Peyniri, inciri, cevizi, soğanı ve tuzu bir kasede karıştırıp çatalla iyice ezin ![]() Nemli bir mutfak havlusunu tezgaha serin ![]() ![]() ![]() İçinizin yarısını tatlı kaşığı ile lavaşın her tarafına yayın ![]() ![]() ![]() ![]() 2 kenarını bıçakla kesip hemen streçleyin ve buzdolabına kaldırın ![]() ![]() ![]() Beklettikten sonra her birini 6 parçaya kesip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|