Tavuklu Mantı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Mantı




Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs
3 yufka
500 gr yoğurt
3 diş sarmısak
3 yemek kaşığı salça
Nane
Pul biber

Yapılışı:
2 adet tavuk göğüs haşlanmaya bırakılır Bu sırada 3 tane hazır yufka gelişigüzel parçalara ayrılır ve kurutulması için fırına verilir Kuruyan yufkalar tekrar ufaltılarak servis tabağına yerleştirilir, haşlanan tavukların suyuyla bolca ıslatılır Didiklenen tavuklar ıslatılan yufkaların üzerine yerleştirilir Sıvıyağda 2 yemek kaşığı salça kavrulur üzerine pul biber ve nane eklenir Yufka ve tavukların üzerine önce sarımsaklı yoğurt daha sonra da salçalı sos gezdirilir

Tavuklu Mantı servise hazır hale gelir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.