![]() |
Lipsos Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lipsos Buğulama![]() 1 temizlenmiş lipsos balığı (2 kg) 2,3 küçük soğan 10 mantar 2 domates Yarım limonun suyu 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 5 su bardağı su 2 havuç 1 haşlanmış patates Kekik, karabiber, tuz Lipsos buğulama: Lipsos balığını dört parçaya bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede tereyağını kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karışımı derin bir fırın kalıbına alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|