Limonlu Pasta-2

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Pasta-2





2 katlı sade pasta tabanı
Pastacı kreması
Rendelenmiş limon kabuğu
1 paket kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
Sarı gıda boyası
Limon dilimleri
İnce dövülmüş antepfıstığı

Limonlu pasta:
Kremşantiyi 1 su bardağı süt ile çırpın Az bir miktarını ayırıp kalanına sarı gıda boyası ilave ederek tekrar çırpın Pasta tabanının arasına pastacı kreması sürün Pastanın üzerini ve yanlarını kremşanti ile kaplayın Ayırdığınız beyaz kremşantiyi krema sıkma torbasına doldurun Pastanın üzerine belirli aralıklarla sıkın Her kremşantinin üzerine limon dilimleri yerleştirin Ortasına rendelenmiş limon kabuğu ve ince dövülmüş antepfıstığı serpiştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.