Davete İcabet |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Davete İcabetsürekli zikir yapıyorsunuz veya bayılancaya kadar üç dört saat okuma yaptınız ve bu uzun zamandadır devam ediyprsanız ve gelenleri tam olarak ulvi mi süfli mi ayrıt edemediyseniz garip sesler tıkırtı küçük küçük görüntüleriniz varsa 100 defa Şemhehıyr Şemhahıyr okuyunEy Ruhlar Eğer Bu Mecliste Hazırsanız Nurunuzu Gösterin diyinşayet mecliste iseler güneş ziyası gibi ziya görünüryani maksadınıza ermiş olmadınız daha yolun başındasınız demektir |
Davete İcabet |
07-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Davete İcabetArkadaş okadar insan bilmeden kendisinden geçerse beyni onu kandırabilir yani biz zamanında denemeler yaptık bir müzik sesi duydugunu düşün 1 saat düşün inan o müzik sesini duyarsın yada bir görüntü beyin aldatmacası fazla böyle şeylerle ilgilenmek beynin geri dönüşülmez hasar görmesine sebep olabilir hani gelenlerin ne oladugunu anlayamayacak bilgide arkadaşların yardımsız uğraşmasını ben önermiyorum birde davet için değil herşeyden önce allah için zikir yapılır birşeyi davet etmek için yapmak bu işin ehli olmayı gerektirir ayrıca insanın mutlaka civarında yardım edebilecek kimseler olmalı tekbasına tam ilim sahibi olmadan dünyadan uzak calısmalar yapmak son derece yanlıstır bana göre ama sizinde ilminizi bilmediğimden size hitaben değil yazdıklarım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|