Yerdeki Kanları Sildim // Ali Kemal Erdem... |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yerdeki Kanları Sildim // Ali Kemal Erdem...Yerdeki Kanları Sildim // Ali Kemal Erdem Kitap Hakkında » Türkçe » 9789752540743 » 304 Sayfa » 3Hamur » 13,5 X 19,5 CM » ROMAN/POLİSİYE » NEDEN KİTAP Cinayet Dosyalarını okuduğunuzda belki, "Ne korkunç olaylar bunlar!" diyeceksiniz Bunun nedeni birgün böyle bir olayın tarafı olmaktan duyulan korku olabilir Ülkemizde, Amerikan filmlerinde gördüğümüz, kurgulanmış cinayet öykülerinin anlatıldığı romanlara konu olan öyle zeki, profesyonel seri katiller fazla yok Ama bir seri katile kurban gitme ihtimali çok düşükken, basit bir sokak ve aile kavgasında öldürülme veya katil olma ihtimali çok yüksektir Kitapta bütün olasılıkların yaşandığı dosyalar mevcut Kiminde bir psikopatın vahşetini, kiminde mafya hesaplaşmasını, kimindeyse popüler tabiriyle kader kurbanlırının trajedisini okuyacaksınız Ve sonra, bir cinayet masası şefinin dediği gibi, şunu anlayacaksınız : "Herkes hırsız olamaz ama herkes katil olabilir!" Yazar Hakkında Ali Kemal Erdem Ali Kemal Erdem, 22 Şubat 1977 günü İstanbul’da doğdu Babasının görevi nedeniyle orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı 1994 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazandı Öğrencilik yılları sırasında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı (MİHA) bünyesinde Sabah ve Cumhuriyet Gazeteleri’ne dışarıdan haber ve röportajlar yaptı 1997 yılı başlarında Radikal Gazetesi İstihbarat Servisi’nde profesyonel muhabirliğe başlayan Erdem, polis ve adliye muhabirliği alanlarında görev yaptı 2003 Mart’ında kurulan Haftalık Dergisi’nde çalışmaya başlayan Erdem, halen aynı dergide editör olarak görev yapıyor “Yerdeki kanları sildim” genç gazetecinin ilk kitap çalışması alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|