|
|
Konu Araçları |
arasında, jackie, merritt or, sırlar, yolculuk |
Jackie Merritt/ Sırlar Arasında Yolculuk |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Jackie Merritt/ Sırlar Arasında YolculukJackie Merritt - Sırlar Arasında Yolculuk Madam Morova gözlerini yumup başını geriye attı 'Bir sonbahar düğünü görüyorum Ve esmer,çok yakışıklı (oy oy oy bir damat' Blair sıkıntıyla çekti içiniFala inanmazdı (Hem falcıya git hem inanma yavrum,sen daha çok iç çekersiin)Bunda ne kadar haklı olduğu da falcının ilk cümlesinde ortaya çıkmıştıEvet evleniyordu(Sen öyle san güzelim Ama düğün sonbaharda falan değil,üç hafta sonra olacaktıDahası evleneceği adam,yani nişanlısı(yani gereksiz şahsiyet sarışındı ve o anda çadırın dışında onu bekliyordu(Beklesin kaderinde beklemekten başka bir şey yok zaten Kısacası kadın saçmalamıştıAma belki saçmalamamıştı(karar ver kızım sende saçmaladı mı saçmalamadı mı Belki yaşamının bütün gidişatını değiştirecek bir yaz mevsimi yaşanıyordu (ama ne yazz ne yazz aman sabahlar olmasın Keyifli okumalar diliyorum Ben okurken hayli eğlendimİthaf furyası devam ediyorKitap spyder'ın tarama benim Kimimiz kitaplarını paylaşıyor kimimiz onları tarıyor düzenliyor Herkes elinden geleni yapıyor kısaca Kıymet ve vefa nedir bilen bütün arkadaşlarıma ithaf ediyorumSizi tanımaya başlamak kitaptan daha büyük bir kazanç benim için Varlığınız için müteşekkirim Hepinize teşekkürler dostlar alıntı |
Cevap : Jackie Merritt/ Sırlar Arasında Yolculuk |
06-05-2014 | #2 |
meyyale111
|
Cevap : Jackie Merritt/ Sırlar Arasında Yolculuksağ ol |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|