Mide Ekşimesi Olanlar |
07-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mide Ekşimesi Olanlararkadaşlar midesinde ekşime diye tabir edilen midenin yanması ve ağzımıza gelen acı sudan kurtulmanın kesin çözümü ne talcid adlı ilaç nede renie isimli ilaç nede lansor bu ilaçlar geçici olarak çözüm üretiyo ama misfak bilmeyen yokmtur umarım hem ağız sağlığı ve dişlerimiz için ve en büyük faysasıda midedeki yanmayı 15 günlük kullanımla kökten hallediyo ben kullandım bi eczacı abi tavsiye etti gerçektende çok şükür kurtuldum şiddetle tavsiye not misfak bulmak biraz zor oldu ama bi cami önünde rastladım |
Mide Ekşimesi Olanlar |
07-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mide Ekşimesi OlanlarFENOMEN_X Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar midesinde ekşime diye tabir edilen midenin yanması ve ağzımıza gelen acı sudan kurtulmanın kesin çözümü ne talcid adlı ilaç nede renie isimli ilaç nede lansor bu ilaçlar geçici olarak çözüm üretiyo ama misfak bilmeyen yokmtur umarım hem ağız sağlığı ve dişlerimiz için ve en büyük faysasıda midedeki yanmayı 15 günlük kullanımla kökten hallediyo ben kullandım bi eczacı abi tavsiye etti gerçektende çok şükür kurtuldum şiddetle tavsiye not misfak bulmak biraz zor oldu ama bi cami önünde rastladım Bu gerçekmi arkadaşıminan bayılmak üzereyim mide ekşimesinden üstelikte şiddetli baş ağrısı yapıyor |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|