|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gidemeyecek, hastaneye, ocayna, salyk, uramayan |
![]() |
Sa?lyk Oca?yna U?ramayan Hastaneye Gidemeyecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sa?lyk Oca?yna U?ramayan Hastaneye GidemeyecekSa?lyk Oca?yna U?ramayan Hastaneye Gidemeyecek,Sa?lyk Ocakalary,Sa?lyk,Hastane sevkleri Sa?lyk harcamalaryndaki astronomik arty?lar sebebiyle 1 Kasym'dan itibaren sevk zinciri uygulamasyna geri dönülüyor ![]() Sa?lyk harcamalaryndaki astronomik arty?lar sebebiyle sevk zinciri uygulamasyna geri dönülüyor ![]() ![]() Bu sistemle en az 3,3 milyar YTL tasarruf yapylmasy hedefleniyor ![]() ![]() ![]() Çaly?ma ve Sosyal Güvenlik Bakany Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu Ba?kanly?y yöneticileriyle birlikte düzenledi?i basyn toplantysynda, sosyal güvenlik alanyndaki bazy uygulamalar hakkynda bilgi verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kysytlayycy tedbirler geliyor Sa?lyk harcamalaryndaki arty?yn önüne geçmek için çe?itli kysytlayycy tedbirler de yürürlü?e giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci basamak sa?lyk kurulu?lary Resmi kurum tabiplikleri Sa?lyk oca?y Verem sava? dispanseri Ana-çocuk sa?ly?y ve aile planlamasy merkezi Sa?lyk merkezi SSK sa?lyk istasyonu ve dispanseri Ykinci basamak sa?lyk kurumlary E?itim ve ara?tyrma hastanesi olmayan devlet hastaneleri Özel dal hastaneleri SSK hastaneleri Di?er resmi kurum hastaneleri Üçüncü basamak sa?lyk kurumlary E?itim ve ara?tyrma hastaneleri Özel dal e?itim ve ara?tyrma hastaneleri Üniversite hastaneleri |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|