![]() |
Arkanda Bıraktığın Şeyleri Düşünme |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Arkanda Bıraktığın Şeyleri DüşünmeŞimdiye kadar kazanmış olduklarını, bundan sonra kazanabileceklerini, vazgeçemeyeceklerini, yıllarca koruduklarını, daha yıllarca muhafaza etmek istediklerini ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! Herkesin yaşamak istediği bir kişisel hayatı vardır ve onu yaşayabilmesi için arkada bıraktığı şeyleri düşünmemesi gerekir ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! Bulduğun ve arkada bıraktığın için seni tedirgin eden aşk önünü kesmesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! Korkularını, tedirginliklerini, kafa karışıklıklarını, beni seviyorumlarını, ben onu seviyorumlarını, onunla yaşayabilir miyimlerini ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! İhanet senin beklemediğin bir darbedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! Kendi yolunda yürü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Kendi yolunda yürü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar güzel sözler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Korkularını, tedirginliklerini, kafa karışıklıklarını, beni seviyorumlarını, ben onu seviyorumlarını, onunla yaşayabilir miyimlerini ![]() ![]() ![]() Arkada bıraktığın şeyleri düşünme! gerçekten çok güsell eline saalık
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|