|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gecelik, hissetmemem, ilişki, kötü, suçluluk, tek, yaşadım, şey |
![]() |
Tek Gecelik İlişki Yaşadım, Suçluluk Hissetmemem Kötü Bir Şey Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Gecelik İlişki Yaşadım, Suçluluk Hissetmemem Kötü Bir Şey Mi?Tek gecelik ilişki yaşadım, suçluluk hissetmemem kötü bir şey mi? Tek gecelik ilişki yaşadım, suçluluk hissetmemem kötü bir şey mi? diye soracak olursanız tabi ki cevabı hayırdır ![]() ![]() Önemli olan burada kandırma olup olmamasıdır… Bardayken bir bayanla veya bir erkekle tanışıp güzel bir gece geçirirsiniz ve bundan suçluluk duymazsanız eğer zaten kimsenin bunun hakkında birşey söylemesinin hakkı yoktur ![]() Suçluluk hissetmek aslında şurada başlıyor; Taraflardan birisi diğer cinsi elde etmek için vaadlerde bulunuyor, aslında tek gecelik bir ilişki yaşamak istiyor ama karşısındaki insan onu istemiyorsa onu kandırabilmek için bir takım vaadlerde bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yani suçluluk duygusu hissetmemek şu şekilde olur; Taraflardan birisi ileriye dönük bir ilişki yaşamak istemiyorum fakat seninle bu gece güzel bir gün geçirebiliriz şeklinde bir söyleyişte bulunuyor ve karşısındaki kişide buna karşın neden olmasın bende isterim şeklinde bir söyleyiş yaparak güzel bir gün geçiriyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|