![]() |
Bak Sen Gelmedin,Ben Öldüm!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bak Sen Gelmedin,Ben Öldüm!...![]() Mutluluğumu geri verebilir mi? ![]() Seninle dolu gecelerimi ![]() Aradığın zamanlarda ![]() ![]() Yüzümde beliren gülümsemeyi Söyle geri getirebilir mi? ![]() Yaşanmaz kılarmı ayrılığı ![]() ![]() ![]() Yine hissedermiyim Güven veren sıcaklığını ![]() ![]() ![]() ![]() Unutturabilir mi Camdan kırıkları ![]() ![]() ![]() Unutmadım ben hala Son bakışını ![]() ![]() ![]() Gözlerimi senden kacırışımı ![]() ![]() ![]() Caresizce gidişimi ![]() ![]() ![]() ![]() ßen giderken senin yiti$ini ![]() ![]() Unutmadim ![]() ![]() ![]() ![]() ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde ![]() ![]() Canını acıttım ![]() ![]() Acıdım ![]() ![]() ![]() Öylece bir köşede kalakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz bende kanadim ![]() ![]() Hani Rüzgar değse kirpiğime Kan damlardı baktığın yere ![]() ![]() Kirpiğime ayrılık değdi ![]() ![]() Gelsene ![]() ![]() ![]() ![]() Hani gelmediğim gün ölürdün ![]() ![]() ![]() ![]() Bak sen gelmedin ben öldüm ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okaliptus
|
![]() ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde ![]() ![]() Canını acıttım ![]() ![]() Acıdım ![]() ![]() teşekkürler suskun, kendimden cok sey buldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Ben teşekkür ederim sevgili okaliptus beğendiğine sevindim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|