Gerçek Bir Ölüm Mektubu....

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Bir Ölüm Mektubu....

Giriş TarihiMar 2006NerdenAnkara / BatıkentMesajlar3,503Rep Gücü4171
Gerçek Bir Ölüm Mektubu

SON MEKTUP

Aşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim,*****…Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen Sen benim yasam destek ünitemdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydinÖyle zor anımda geldin ki yanıma,bana her şeyi unutturdunama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsunkeşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin,seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydinSon konuşmamızda sana hala aşkım diyordum,bana aşkım deme diye msj attın banaOlsun sen benim aşkımsınSakın arkamdan üzülme,en azından üzülmemeye çalışBu hayattayken değerimi bilmedin belki de Belki de beni,benim seni aldığım kadar ciddiye almadınNeden Bıraktın beni Be aşkım?O kadar hayalimiz varken,ben seni o kadar çok severken,senin için her şeyi göze alırkenHiç mi değer vermedin bana?NEDEN NEDEN NEDEN…?

Annem,babamsizlere diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman size layık elvlat olamadımSizi bu hayatta hep üzüldümAma beni kimsenin anlamadığı gibi sizde anlamadınız hiçbir zamanAnacım sakın üzülme arkamdan,unutun beniBaba senden bir tek isteğim varAnnemi sakın üzme

Dostlarım,hiçbir zaman benim yanımda olmasanız da,varlığınızı biliyorum ben******,****,*****,******,* ***sizler çok iyi adamlarsınızsizin gibi arkadaş bu hayatta bir insanın basına kolay kolay gelmezEminim bundan, ben sizlerin arkadaşlığına o *****ye kanarak ihanet ettimŞu son 1 yıldır hayatım o kadar acımasız,o kadar iğrenç,o kadar sıkıcı,o kadar boğucu geçti ki aklıma her turlu şey geldiBen hayatım boyunca hiç bu yılki kadar ağlamamış, bu kadar yalnız kalmamıştımHayatımda hiç yalnız basıma içki içmemişken,bu yıl birileriyle içmeyi özledim

*****… sen bir baksa adamsın,benim için her zaman tepede yerin vardıaz önce seninle msn de konuştuk,bu yük bana çok ağır geliyor,tek ihtiyacım olan şey “dost” dedim,tek basıma kalkamıyorum bu ayrılığın altından dedimsenin lafın yine su oldu ”dostluklar tek basına kazanılıyor” ben sana karsı bir hata işledim,bu işlediğim hata benim sonumu getirdietrafım o kadar çok kalabalıktı ki zamanında,kimle konuşacağımı,kimle takılacağımı bilmezdimama şimdiderdimi anlatacak, ağlayacak,gülecek,sigara isteyecek bir dostum bile kalmadıbunun suçlusu tamamen benim…

Soruyorum Şimdi Size; Sizin Bu kadar Berbat Bir Haliniz Olsaydı, Ne Yapardınız??

Bu Dünyada Rahat Yok,Ölüm Belki Kurtuluş

HERKEZE ELVEDA…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com