Cevabbinı Verremediqmiz 3 Sorruu!!!!!!!!!!! |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevabbinı Verremediqmiz 3 Sorruu!!!!!!!!!!!Çocuk: anne ben nasıl oldum? Anne : şeyyşeyseni leylekler getirdi yavrum Çocukeki niye babamla evlendiniz? anne: odanaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ****************************** ** çocuk:anne ben nasıl doğdum? anne:şeyyyyyyyyyyyyyy çocuk:anne sevgi teyzenin karnı şişmiş hamile dedin bende demi karnın şişti? anne:evet yavrum çocukeki ben oradan nasıl çıktım? anne:odanaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! !!!!!!!!!!!!! ****************************** *********************** Çocuk koşarak halalarının yanına gelir ve: -melek hala! melek hala! hala:efendim yavrum çocuk:hala annemle babam bana kardeş yapmak istiyorlar ama ben istemiyorum çocuk nasıl yapılıyor anlatsana onlar engel olayım!! hala:şey işte şeyle şey olur ordada şey olurşey çocuk:hala anlat lütfen öğrenmem lazım hala:yavrum nasıl anlatayım çocukeki sorularıma cevab ver yeter hala:tamam çocuk:çocuk için kadın ve erkek şartmı hala:odanaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! emeğe saygı bu sorularla çok karşılaştım da! hiçbiri uydurma değil!!!!!!!! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|