Kablosuz İnternet'e Nasil Bağlancam?*?*? |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kablosuz İnternet'e Nasil Bağlancam?*?*?Slm arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım (ACER EXTENSE 5620) Bu laptopta kalosuz ağ paylaşımı fln var Bilgsyrı açtıımda görev çubugunun sagında işareti falan var Oradan bazen ağ filan bulundu dio açıom ve örnk bir nick filan gelio bağlan diyorum şifre yazmamı ve alta tekrar şifre yazmamı istio kafadfan bişiler atıom soan baglanıyor dio bekliyorum sonda olmuyor baglanamıyorum bana kablosuz modemlere baglanmayı baştan anlatırmısınız Veya şifre gerekirse şifre nasıl kırılır hepsini baştan anlatırsanız sevinirim şimdiden tşkrler |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kablosuz İnternet'e Nasil Bağlancam?*?*?tam yerine açmışsın garip olaylar bölümünde internet bağlantısı kuramıyorum bilişim bölümüne aç bu tarz konuları yeri değil |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kablosuz İnternet'e Nasil Bağlancam?*?*?arkadaşım büyük bir ihtimalle yanlış şifreden bnde wireless kullanıyorum ama daha 1 kere sorun yaşadım onuda 2 dk da çözdm wireless şifreleri ole kafadan sallama ile olmaz konunun yeri değil konu taşınsın lütfen şifreleri nasıl bulabilirim diyorsan wireless key wiew adlı programı indir programı çalıştır md5 leri vericek sonra http://wwwgdatacom dan md5 i çöz iyi forumlar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|