![]() |
Bacakları Santim Santim Kesiliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bacakları Santim Santim KesiliyorBacakları santim santim kesiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada ender rastlanan damar iltihabı hastalığına yakalanan 24 yaşındaki Hülya Bal'ın bacakları santim santim kesiliyor ![]() ![]() 2 yıl önce ayağında çıkan küçük yaranın iltihaplanması sonucu rahatsızlanan 24 yaşındaki Hülya Bal'In, tıp dilinde 'Takayasu Arteriti' denilen damar iltihabı hastalığına yakalandığı anlaşıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İltihaplanmanın tüm vücuda yayılmasını önlemek için yarın yapılacak ameliyatla birlikte genç kızın bacaklarının kasıklarından itibaren kesileceğini kaydeden ERÜ Tıp Fakültesi Ortapedi Anabilim Dalı Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() Hastalığın tedavisinin Japonya'da olduğunu söyleyen fakat maddi durumlarının yetersiz olması nedeniyle gidemediklerini kaydeden baba Yaşar Bal, "Kızımın tedavisinin yapılması için büyüklerimden yardım bekliyorum" diye konuştu ![]() Kızının durumu karşısında gözyaşlarına hakim olamayan anne Leyla Bal ise, "Hastanelerde perişan olduk ![]() ![]() ![]() ![]() Genç yaşında yatağa mahkum kaldığını söyleyen Hülya Bal ise, "Ben çok kötü durumdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|