Yaşadığım Korkunç Bir Olay..!!!! |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşadığım Korkunç Bir Olay..!!!!Bir gün gece evde tekimSaat 10:30 fln o civarlarda televizyonda filim izliyorumFilm reklam verince sıkıldım tabi odama gittimOdama girer girmez ışığı açmadan önce perdeye gözüm kaydı ve bir El gölgesi gördüm (senin elinindir demeyin çünkü ışığı açtım sonra tekrar kapattım bu sefer gölge yoktu)Acaba o El gölgesi nereden geliyor ALINTI DEĞİLDİR (Belki bir eşyanın gölgesi ele benziyordur Sende onu el zannetmişsindir) demeyin çünkü gerçek ele çok benziyordu(Bir yetişkin eli gibi) Fikri Olan Söylesin |
Yaşadığım Korkunç Bir Olay..!!!! |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşadığım Korkunç Bir Olay..!!!!evet benim başımada böyle bir olay gelmişti Bizde arkadaşlarla saklambaç oynuyoruz falan küçüğüz ben simdi saklananları buluyordum trafonun oraya gittim ( arkasına ) birden bir insan gölgesi kafası kolları ayakları ben orda kim varsa çıksın dedim kimsede tık yok sonra arkadaşlarla bakalım dedik orda kimse yok kimsede oraya saklanmamış bazen gidince o gölge yin oluşuyor ama hiç bir bitki ağaç falan ilgisi olmadan oluşuyor bende bunun sırrını çözemedim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|