&Quot;Burunsuz&Quot; Buzağı !

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Burunsuz&Quot; Buzağı !

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bir çiftçinin ineği burunsuz yavru doğurdu
Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bir çiftçinin ineği burunsuz yavru doğurdu İki buçuk aylık olan buzağının burunsuz, burun deliksiz doğmasına rağmen son derece sağlıklı olduğu bildirildi
Edinilen bilgiye göre, Kepsut'a bağlı Osmaniye köyünde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Metin Canbay isimli çiftçinin ineği ikibuçuk ay önce doğum yaptı
Sağlıklı buzağının burun delikleri olmadığını fark eden Metin Canbay, şaşırıp endişeye kapıldı Veteriner olan oğlu ise babasından buzağı öldürmesini istedi
Muayene edilen buzağının ise sağlıklı olduğu anlaşıldı Metin Canbay, "İneğim iki buçuk ay önce doğum yaptı Veteriner oğlum Sezai Canbay buzağı bu şekilde görünce benim onu öldürmemi söyledi Ancak, ben Allah'ın verdiği canı Allah alır diyerek bakmaya devam ettim Bu buzağı yaşıtlarından fazla süt içiyor Ben buna bu şekilde bakmaya devam edeceğim" dedi

Damızlık sığır yetiştiriciler birliğindeki veteriner Devrim Avcu ise yıllardan beri böyle bir durumla karşılaşmadıklarını, ilginç bir olay olduğunu söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com