|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anlamları, buluşmada, ilk, kadınların, sordugu, sorular |
İlk Buluşmada Kadınların Sordugu Sorular Ve Anlamları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk Buluşmada Kadınların Sordugu Sorular Ve AnlamlarıÖYLENEN: Benimle neden çıkıyorsun? ![]() ![]() ![]() MEALİ: “Seni ilk gördüğüm andan beri vuruldum sen farklısın” gibi şeyler duymak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SÖYLENEN: Anneniz kaç yaşında? ![]() ![]() ![]() MEALİ: Senden hoşlandım ![]() ![]() Evlilik durumunda kaynanamın ne kadar yaşayacağını merak ediyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SÖYLENEN: Daha önce hiç benim gibi biriyle çıktın mı? ![]() ![]() ![]() MEALİ: Doğru yoldasın ![]() ![]() Bir de benim gibi güzel zeki ve alımlı biriyle olmadığını söylesen![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SÖYLENEN: Boyum kısa mı? ![]() ![]() Kilom nasıl?![]() ![]() ![]() MEALİ: Ne dersen de ben eksiklerimi biliyorum ![]() ![]() “Ben seni böyle seviyorum” de yeter![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SÖYLENEN: Arkadaşım Arzu’yu nasıl buluyorsun? ![]() ![]() ![]() MEALİ: Arkadaşımı acayip kıskanıyorum ![]() ![]() Çabuk iyi biri olmadığını ve insanları kullandığını falan söyle![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|