İsyanım Bendeki Varlığına |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsyanım Bendeki Varlığınaİsyanım Bendeki Varlığına - Anıl Koçak hakkım ![]() buydu ve buna sen karar verdin![]() gülüyorum sana![]() tamam yapacak birşeyim yoktu![]() zorla olamazdı ki![]() kararını vermiştin bir kere gönlünü kapatıp ve o güzel gözlerini de hani tüm gerçeklere![]() acı vereyim sana her aklına düştüğünde ve ardımdan hep ne de biliyor musun![]() keşke![]() keşke![]() dilinden düşürme![]() ![]() tıpkı şimdi ben gibi ![]() senin yokluğunla kavrulan şu beden gibi![]() isyan ettiriyorsun beni aldığım her nefese![]() var mısın sen yok musun bilmiyorum![]() hayal mi gerçek mi![]() olayım mı ben olmayayım mı ![]() neyim ki söyle![]() cansiparane hayata tutunmaya çalışıyorum işte bir köşesinden![]() tuttuğum dallar desen elimde![]() hep bir kırık dalım oldun![]() kırık kanadım belki![]() uçup sana gelmelere çalıştıkça ben![]() fersah fersah benden kaçtın![]() ![]() şimdi sensiz aldığım her nefesimde![]() ![]() ![]() ![]() gözlerim yanıyor ve aklım yokluğunla çalkalanıyor ![]() toplayıp düşüncelerimi ya seni kaldırıp bir kenara atamıyorum ya da kendimi kaldırıp bir yerlerden![]() ![]() ![]() ![]() çaresizliğimi belki hiç bilmeyeceksin ![]() ama takıldığında ayağın durduk yere bir taşa![]() ne ettim ki acaba diye aklına geleyim o anda![]() kimin canını yaktım![]() kimin ahını aldım ki acaba![]() benim işte o ey sevgili![]() ![]() gidiyorum şimdi taş olmuş yastığıma ![]() (yine çok konuşuyor bu yastık)![]() herşey bana düşman![]() yatak yorgan![]() kafamı koyduğum her yerde birşeyler söylüyor herşey ![]() aklımı başımda tutmanı istiyorum ey güzel Allah`ım![]() bir şey lütfet bana![]() ellerimi bak yine açtım sana![]() bana ver, bana yaz dedim olmadı![]() bari yazımdan sil![]() yüreğimden söküp atmama yardım et![]() ![]() hayat senden ne çok şey istedim (!) kaderrr sana ben söyle ![]() söyle ne diyeyimbir huzurlu gün istiyorum ![]() yüzümde biraz tebessüm![]() ![]() vay be ![]() ![]() ![]() ![]() içimde büyüttüğüm tüm sevgim adına isyan ediyorum bugün varlığına ![]() ![]() Anıl Koçak |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|