Kalp Susarsa Can Böyle Acır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalp Susarsa Can Böyle AcırNe bir nefes yaralarıma nede bir yudum ilaç lazım , varlığının dolu günleri şimdilerde yokluğunun sancılarıyla kavrulmakta ![]() Sana dair öyle çok birikmişliklerim var ki , ne dokunabildim nede sana uzatabildim ellerimi ![]() ![]() ![]() Ne senden vazgeçebildim nede seninle olabildim ![]() ![]() Gittim tıpkı senin gibi Arkama baksaydım eğer , yüzünde senin için yarattığım dünyaya yenilirdi bu kalbim Bakamadım , yapamadım sustum ve gittim![]() Sana geride ne kaldı biliyormusun ? Bir gün değil bin gün çekeceğin acılar ![]() Tıpkı ben gibi , tıpkı benim yanıp kavrulan yüreğim gibi ![]() Gözlerim sevdalı umutlarda sevdiğim bir umuttun içimde onuda aldım elinden ![]() Şimdide ben senin dünyanı elinden alıyorum Hesapsızca , acımasızca tıpkı senin bana yaptığın o gün gibi![]() Asla unutmadım kalbime attığın bıçak yaralarını bak yaralarım halen kanıyor dokundukça , kabuk bile bağlamadan hep kanıyorlar çünkü sen en çok canımı acıtandın En çok içimi sızlatandın![]() Beni bana bırakmıştın şimdi bende seni sana bırakıyorum ve gidiyorum Acılar kalbimde ,acılar benimle![]() Elbet bir gün geçmez denen sızılar geçer , zaman dedikleri şey yarama ilaç olur , elbet bir gün sensiz bir sabaha uyandığımda içimden çıkmış gitmiş olursun![]() ![]() ![]() Ve elbet bir gün vicdanınla baş başa kaldığında o soğuk akşamlarda , o ayaz sabahlarında arayacağın suçlunun SEN olduğunu anladığında ben senden ve herşeyden çoktan gitmiş olurum ![]() ![]() Kalbimi eline verdim sen hiç acımadan yaktın şimdi bende seni ateşe veriyorum sevgili ![]() ![]() ![]() Ne ödeyecek bedelim kaldı nede senin uğruna adayacak bişeyim Git ve kendine senin gibi istediğin bi dünya kur ama lütfen benim yalnızlığıma dokunma![]() '' Kalbimin sustuğu yerde canımı bundan daha fazla acıtmana izin vermiyorum artık ''
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|