![]() |
Yolun Anlattığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolun AnlattığıYolun Anlattığı - Selam Akar Diyorum ki güzel bir yere gittim, güzel bir insan tanıdım ![]() Düşünmeden edemedim! Güzellik ne demek? Algımızın bize dokunan etkiyi, hissettirdiği duyguyu anlamlı bulmasıdır kanımca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yolculuklarda insanları veya yerleri çok fazla tanıyacak kadar duramazsınız bir yerlerde ve bu nedenle yolculuklar bu sezgiyi geliştiren çok önemli bir fırsattır ![]() Yol bana bunları düşündürür işte, bir yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak güzeldir güzel olmasına da kendi ikilemlerimi aşmak, kendi gerçeğimi yaşamak ve şartlanmalarımı yumuşatmak ve nihayet yoketmek çabası içinde buluveririm kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve kendiliğinden heyecanlanır insan işte o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamakla ölü gibi yaşamak arasındaki farktır bu ![]() ![]() ![]() ![]() Derler ki " çoğu insan yemek, içmek, yalnız kalmamak adına çoğalmak güdüsüyle hareket ederek yaşar ve aslında varlığının derinliklerinde çok derin bir uykudadır ![]() Dalgınlığımız bunu farketmemizden ama anlamlandıramamamızdan kaynaklanır ![]() ![]() ![]() ![]() Her birimizin yasadığı çetin bir savaş bu; kendin olma sanatı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selma Akar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|