Yorgunum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
YorgunumHer şeye rağmen bitirdim seni beynimde, söküp attım yüreğimden, vazgeçtim senden dememe rağmen her fırsatta karşıma çıkıp beni sarsmandan yorgun düşüyorum ![]() ![]() ![]() Beni bitiren yokluğundaki sen mi, varlığındaki yoksunluğum mu? ![]() ![]() Seçemiyorum Dün gece bir kabusa boğuldum yine ![]() ![]() Yıllar öncesinden gelen ve beni takip eden iki göz; iki masum bacağa karşılık gelen iki hızlı ayak ![]() ![]() Her seferinde büyüyor ya da ben her seferinde biraz daha küçülüyorum Koşmaya çalışan bacaklarımın yere yapışma eğiliminden sorumlu olan da o gözler![]() ![]() (neden hala bırakmıyor peşimi?) Görünüşümün içini boşaltan giysilerimden kurtulup denize bıraktım kendimi ![]() ![]() "Kaçmaya çalışman anlamsız![]() ![]() " deyişini düşündüm Ama anlatamadım sana bir türlü kaçmak zorunda olduğumu![]() ![]() Yüreğimi ve beynimi eritip, kendini benimle besleyecek olandan kaçmak zorundayım İçi boşaltılmış bir ben'i sen bile sevmezsin (sen bile mi? aman ne iddialı![]() ![]() bir kandırmacaya bir dolu kadeh) Anlamsız görünen kaçışlarımla kendimi senden nereye kadar koruyabilirim bilmiyorum ![]() ![]() Böyle anlarda sana kızıyorum Yüzleşmemi istiyorsun her şeyle![]() ![]() Benim eriyişlerim, tutunamayışlarım, acıyışlarım yokmuş gibi yapıyorsun "muş gibi yapmayı sana yakıştıramıyorum hiç; sadece ben muş gibi yaparım; sen hep dik; dimdik olmalısın vazgeçtiğim![]() ![]() (sahibi olamadığım her şeye sahip olma erkim varmış gibi bakma yüzüme ![]() ![]() Ben değilim baktığın ![]() ![]() Kendi yarattığına bakıyorsun belki ![]() ![]() Bakma lütfen ![]() ![]() Canımı daha fazla acıtma ![]() ![]() ) Sen ne dersen de kaçmalıyım kabusumdan gücüm yettiğince ![]() ![]() Belki tökezleyip düşerim; ama bilirsin düşmekten pek korkmam, aptal cesareti olur her adımımda![]() ![]() Yerden güç almaya çalışarak, ya da son kalan bir parça umut köküne tutunarak kalkma gayretimde -en fazla- kan içinde kalır her yanım; çünkü her tarafa dağılmış paramparça can kırıkları batar etime ![]() ![]() Varsın batsın ![]() ![]() Batsın ![]() ![]() Ah bir de kan tutmasa beni ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|