Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kokuyor, nefesim, sensizlik

Nefesim Sensizlik Kokuyor

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nefesim Sensizlik Kokuyor

Kırık bir kadehsin sen elimi kanatsan daEski bir şarkısın sen yüreğimde yankılananDefalarca dinleyip ,dinlemekten bıkmadığım , her dinlediğimde gözyaşlarımla eslik ettiğim bir eski ask şarkısın senPuslu sabahlarda yarınlarımda kurduğum hayallerimsin senSen, beni terk etsen de hayallerimin en güzel düşüsünÇekip gitsen de gönlümden kopartmaya kıyamadığım nazenin çiçeğimsin Sönmüş bir yıldızsın sen gözlerimde ; sen uzaklarda olsan da seni gözlerimden silemiyorum ve de gözlerimi sana bakmadan alamadığım parlak yıldızım sen sen,

O parlak gözlerinde mutlu ömrümü yasadım Bir bahar yasadımsa kalbimin karakışlarda bil ki ;senin gözlerindeki yasama sevinçlerindeki bahar tomurcukları sayesindedirBin defa ölümdümse yasarken ; bil ki senin gözlerinden süzülen gözyaşlarına kıyamadığımdandır

Ardına bakmadan, kollarımı kollarından mahrum bıraktığın için gecenin sessizliği ruhumu tırmalıyor Hasretimin çığlıkları karanlık geceyi hıçkırıklara boğuyor Bir mum ışığı gibi yavaşça sönüyor yasam ışığım Ne uzanan bir el ne de ışıklar var karanlık var odamda Karanlıklar içinde üşüyormuş gibiyim

Kaybettim tüm yaşama sevinçlerimi, yüzümdeki seninle açan gülüşlerimi özledimSenden kalan yalnızlıklarımda hüzün denizlerinde fırtınalarla savaşıyormuşum gibiyimSensiz yasarken seninle her gün ölüyormuş gibiyimAsırlar geçse de solmaz derken askımız ,ilkbaharları bırakıp karakışlara yenildikBir ömür boyu bitmez derken sevdamız hüzün denizindeki ayrılık fırtınalarına yenildikHayallerimizde Cennetteki Leyla ile Mecnunu yasarken sevdanın gururu altında ezildik ve sevdamıza ask-ı memnu derken şimdilerde birbirimizi gördüğümüzde ayrı iki yabancı gibiydik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com