Masum Yanım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masum YanımSen benim vazgeçemediğim MASUM yanımsın!!! ![]() ![]() Belki de iki dünya bir araya gelse, vazgeçemediğim masum yanım ![]() ![]() Bazen hayatın karanlığı ve zorlukları öyle yoruyor ki sana kaçıyorum ben de, yani masum yanıma![]() ![]() Kimi sevda diyor, kimi aşk, kimi özlem, kimi iyi olmuş, kimi güzel yazı![]() ![]() AMA BİLMİYORLAR Kİ BEN MASUM YANIMLA KONUŞUYOR, ONU ÖZLÜYORUM!![]() ![]() Belki de konuştuğum kendimim, bunu bile bilmiyorum ![]() ![]() Sen bilirsin, kimi sevsem yanlıştı ![]() ![]() "AŞK YANLIŞ SEVER " demiştim ya tıpkı öyle![]() ![]() Yokluğuna alıştım, en çok korktuğum da buydu, yokluğuna alışmak ![]() ![]() Ama yokluğunda yaşadıklarıma hala alışamadım![]() ![]() Bir yokluk ancak bu kadar yokluk olabilirdi![]() ![]() SEN BİLMİYORSUN AMA O YOKLUKLA GELEN KİMSELERDE YOK ARTIK HAYATIMDA, KİMSEYİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ![]() ![]() Seni özlüyor muyum, özlüyorum, tıpkı çocukluğumda oynadığım sokakları özler gibi, tıpkı ağlayarak annemden pamuk şeker ister gibi ![]() ![]() ![]() MASUMCA VE HALA BU YAŞA RAĞMEN ÇOCUKCA!![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|