![]() |
Aşka |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AşkaAşk, Ne lüks arabalar ne sporlar ![]() ![]() ![]() Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neşeli çığlıklarını duyarak ha düştük ha düşeceğiz diye ![]() ![]() ![]() Ünlü bir şarkıcı olup, herkesin beni dinlemesini değil,taşlı bir kıyıda, ateşin önünde, fısıldamak istiyorum şarkımı sana makamlı makamsız ![]() ![]() Lüks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor bana ![]() istiyorum seninle ![]() ![]() ![]() Tüm kitapları okuyup, yazarlarıyla tartışmak değil, Gece yatağımızda sarmaş dolaş, okuyup tartışmak bir kitabı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sır vereyim sana, insanlar bilmiyorlar ama; ruh sevişir bedenden önce ![]() Geceler bizim ![]() ![]() ![]() ![]() Yer yatağı sıcak gelir hep bana, ve çiçek, aldırma odayı oksijensiz bırakır çiçek diyenlere ![]() Onlarca yastık istiyorum aşk, yatak odamıza rengarenk, aldırma zevksiz olur diyenlere, Zevkli, içten duygu anlatımıysa, herhangi bir konuda; zevksiz bir şey yapamayız ![]() ![]() ![]() O kadar yoğunki duygularım sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ne lüks villalar istiyorum onlarca odalı, ne dev malikane, ne yalı Duvarı olsun yeter metrekaresi önemli değil ![]() ![]() ![]() Bak bir sır daha sana, Eşlerin mutluluklarını, huzursuzluklarını, karakterlerini,geçmişlerini bir evin duvarı anlatır ![]() Bomboşsa duvarlar, ruh yoktur ikisinde de ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim, fotoğraflarımız olacak en sevgili anlarımızda çekilmiş,mutlaka gülerken ![]() Senin bana, benim sana hediyelerimiz olacak asılan, çirkinde olsa kendi elimiz değmiş resimler, Belki alçı kalpler, belki bir senin bir benim boyalı ellerimizle kaplayacağız duvarımızı rengarenk ![]() ![]() En güzel aşk şiirleri sana olacak Duvarlarımız yalan söylemeyecek, buram buram yaşam sevgisi kokacak ![]() ![]() ![]() İnsanlar mutsuzlar sevgili, her şeye açlar ve doyumsuzlar ![]() ![]() ![]() Bense, bir tek seni istiyorum, bir tek seni aşk ![]() ![]() ![]() Çünkü, sen benim her şeyimsin aşkım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|