Hep Hayal Ediyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hep Hayal Ediyorum

Hayal ile gerçek arasında sürekli debelenip durdum

Zaman zaman hayal dünyasına seyahata çıkarım Türlü türlü düşüncelere uğrar, hal hatır sorarım

Hayal ederim, gerçekte yapmadığım, yapamadığım

Günlük hayatta gördüğüm, belkide hoşlandığım bir kızı hayal ederim Masumca düşlerim Göz göze gelirim, bakışırız uzun uzun

Ve yüzüm yaklaşır güzelliğine Dudaklarım hafif aralıklı Burnum değer burnuna, dudaklarım mesafeli Sadece bir sıcaklık hissederim dişlerimde Senden gelen havayı çekerim içime Tek bir damla kalmaz boğazımda, yutkunurken zorlanırım Dudaklarımdaki nemi nefesin kurutmuş

Burnumu sürterim burnuna, önce sağa sonra sola Ve bir daire çizerim hafiften Alnım alnında Parmaklarım aralıklı, süzer arka saçlarını Ayalarım ensende

Başın hafif kalkar yukarı, gözlerin kısılır Göğsümde hissederim kalbinin hızlandığını Okşarım saçlarını, gözlerin iyice kısılır, göz kapakların titrer Ellerini ensemde hissederim Öpmeye korkarım dudaklarını Sadece nefesini çekerim içime

Ve sarılırım sana sımsıkı, bir daha hiç bırakmıyacakmış gibi Ànın durmasını isterim tüm yüreğimle Bırakırsam kaçma endişesi ile daha çok sararım seni Ve gözlerim nemlenir Kalbim hızlanır, başlar hızlı çarpışları Duyarım, sanki kulağımın dibinde çalınan bir davul sesi kadar gür

Uyanırım sonra, etrafıma bakınırım İçimde bir heyecan olduğunu anlarım Sanki içimden birşey çıkmaya, kurtulmaya çalışıyor gibi Ama boğazıma doğru tırmandığında tıkanıp kalıyr Sağa doğru dönüyorum Yorganımı sıkıca sarıyorum ve başlıyor gözümden damlalar

Ve ben yine hayale dalıyorum, ebedi bir hayale

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com