![]() |
Kabul Et Kalbim Biz Ayrıldık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabul Et Kalbim Biz AyrıldıkParcalanırım yüreqimde bak her zerrem ayrı yerlerde ![]() ![]() ![]() Sevdansız geçen herdakikaya kaç günah adadım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her rüyada gerçek payı var derlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tek benimdi yüreğin hani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoktu gücün bir sevdaya daha,ilk ve sondum hani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gücü olmayan adam arkasına bile bakmadan gitti bak ![]() ![]() ![]() ![]() Ne farkeder şimdi sensiz hayat ha yaşamak,ha ölüm ![]() ![]() ![]() Üstü kapalı yalnızlığımı kanattın sen gidişinle ![]() ![]() ![]() ![]() Alışığım ben unutulmaya bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Çok acıttığında öğrendim ![]() ![]() ![]() Ve biz sevgili,biz bir tuvaldeki iki uyumlu renk olamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklenmeyen gidişinle birdaha toplanmamak üzere dağılıyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğin bir tek benimdi sevgili,öyle sandım ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımın katsayısını sayacak gücümde yok zaten ![]() ![]() Olmadı cantanem olmadı ![]() ![]() Yüreğin benim olamadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|