Msn Dostum |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Msn Dostummsn dostum ilk zamanlar sıradan bir ınsandı benım gözumde dıger lerınden hıc bır farkı yokru ılk bastan laf sokumalar ukala ukala konusmalarla basladık soheptımıze nerden bıle bılırdım kı sohpetımız ılerleyım odstluga kadar yukselecegını cunku bılıyordum msn den ınternetten yalan atmak cok kolaydı ınternetten dost olunmazdı bunu beynıme sokmustum ama dedım ya nerden bıle bılırdım dostum olacagını yasının kucuk ama hayallerı umutları cok buyuktu sankı dunyanın kötululklerınden pisliklerinden çok cekmıstı yalanlarla dolu bır hayat gecırmıstı ama her seye ragmen hayattan kopmamıs hayattan her zaman beklentileri olan hayatın acımazsızlıgına ragmen her zaman hayattın bır adım öndeydı ona bakınca kendımı göruyordum cunku en azından aynı seylerı yasamıstık hemen hemen benım gıbı kucucuk ama mutlu bır dunyası vardı benım gıbı benım yasım ondan buyuk olmasına garmen bana hayata dair bır suru şeyler ögretiyordu kaybolan umutlarımı gerı kazandırıyor kızlara olan kinimin nefretımın yerıne bana sevgı saygıyı ögretıyordu her gecengun gözumde buyuyordu da lar kadar guluyor benımde asık olan suratımıda gulduruyordu taktır edıyordum onu çünkü çok zordur gulduren bır ınsanı guldurmek sankı kendımlen konusuyor kendımlen dertlesıyordum yanı sankı karsımdakı baskası degılde kendımdı umudumu yıterımemeyı her seye ragmen hayatın yasamaya ve yasanmaya deger oldugunu ögretıyordu bana hayatın acımasızlıklarından hayatın yalanlanlarından dolanlarından sıryırıp ona atıyordum kendımı cunku bılıyorum kı hıc bır zaman benı yarı yolda bırakmayacak her neyaparsam yapayım ner ne söylersem söyleyeyım benı bırakmayacak bırısı vardı anlamsız sanal gelen ınternet alemını bana anlamlı hale getıren bırıs vardı artık yanımda olmasada yuz yuze konusamasakta sankı yanımdaymıs gıbı yuz yuze konusuyorduk engel tanımıyorduk sahtelıge yalana dolana yer yoktu bızım sohpetımızde sevgı saygı dogru durustluk vardı konusmlarımızda benım olan bu sevgım aşktanda dostluktanda öte bır sevgıydı cunku bır bırımıze güvenıyorduk hemde sonsuz bır duygu dedıgım gıbı her gecen gın bana bırazda hayatın yalanlarını ögretıyor bana bırazdaha hayatla mucadele etmek cın gucu verııyordu artık bagımlılık yapmıstı bana o msn ye gırmeyınce cıldırı gıbı oluyor bazende nefes bıle alamıyordum yollarını gözluyordum ne zaman gırecek dıye bazı gunler gıremedıgınde msn ye aklıma kötu seyler gelıyor acaba ne oldu basına kötu bırseymı geldı dıye kendımı yıyordum ama her defasında benı sasırtıyor tam ummadıgım anda karsıma cıkıyor kaybolan umutlarımı gerı kazandırıyordu bana sankı dunya onun sayesınde dönuyor sankı msn ye gırmeyınce saatler duruyordu kurkuyorum ona olan bu iyi niyetım baska bır duyguya dönusmesınden korkuyorum onun benı bırakıp gıtmesınden onu üzmemek ıcın herseyı yapardım unutma dostum BU KALP ATTIGI SÜRECE HEP SENIN DOSTUN OLACAK İYİKI VARSIN İYİKI VARSIN İYİKI VARSIN DOSTUMM |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|