Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dudagımda, dudagının, yağmur, yerıne

Dudagımda Dudagının Yerıne Yağmur Var

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dudagımda Dudagının Yerıne Yağmur Var

Sensizlik

Her tarafımda yokluk esiyor; ya da bana öyle geliyor

Yürüyorum

Nerelerden geçiyorum inan hiç bilmiyorum Yanlış bir kaldırım taşına basıyorum, sendeliyorum İçimde bir yer, beni sana doğru çekiyor; ya da bana öyle geliyor

Bir yağmur damlası daha düşüyor kirpiğimin ucuna, seni damlıyorum

Yüreğimin derinine bir ezgi düşüyor, darmadağın oluyorum ;

bütün harflerim sende çoğalıyor “sevgilim,” diyorsun, “bedenimin ruhu,”Sızıma sızın değiyor; o ezgi “ayrılamam,” diye ağlıyor Ya da yağmura öyle geliyor

Mevsimin sert soğuğunda karışıyor, avuçlarının masum sıcaklığı Sen bana yağmur olup karışıyorsun, ben seni damlıyorum

Ayrı yollar da dağılmayı bekleyen kalabalıkta içimde bir fısıltı duyuyorum, “ seni seviyorum” Ya da aşka öyle geliyor

Her yağmur da , seni damlıyorum gözlerinde bulunuyorum dudagımda dudagın yerıne yagmur var ya da öyle işte!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com