Ama Sen Sustun

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ama Sen Sustun

Biliyorum, çok şey söyleyecektin bana Bunu da çok istiyordun Hayatının sırlarına ortak edecektin beni Kendini anlatacaktın Özlemlerinden, beklentilerinden, yaşantından, meraklarından, beğenilerinden, umutlarından söz edecektin bana

Ama sen sustun

Sen anlatacaktın, ben dinleyecektim Gözlerim gözlerinde, hiç bıkmayan bir

dinleyici olacaktım karşında Ne kadar konuşursan o kadar mutlu olacaktım Ağzından çıkan her cümleyi beynime kazıyacaktım ve sonsuza kadar çıkmayacaktı

oradan o sözlerin

Ama sen sustun

En sevdiğim şarkıyı söyleyecektin, ben sana eşlik edecektim Şerefime kalkan kadehine gülümseyerek bakacaktım Önce “rakı şişesinde balık olacaktık”, sonrasında, her şerefe kalkan kadehte “Ümit Yaşar”ı anacaktık

“Şiirim senin ağzında dualaşır

Ses ahenk olur söz manalaşır

Aşığım diyerek hor görme beni

Seni seven ölmez evliyalaşır

Ama sen sustun

Hayallerini anlatacaktın bana Bense anlattığın her hayalinin baş rolünde olacaktım Yağmur yağacaktı, senin şemsiyeni saklayacaktım, koşacaktın peşimden

Yakalayınca beni sırılsıklam sarılacaktın “Gidelim buralardan” diyecektin, git git bitmeyecekti çıktığımız yollar

Ama sen sustun

Bana sevdalarını anlatacaktın, yüreğim heyecanla çarpacaktı Bir sevgiliye sunuş gibi sözcüklerin kalbime işleyecekti Konuşsaydın sözcüklerine sarılacaktım Gözlerimi kapatıp ısını pervasızca hissedecektim tenimde Kokunla sarhoş olacaktım

Ama sen sustun

Kelimeler tutuldu sende Ben de gözlerinle konuştum Daldım sonsuz derinliğine

O derinliklerde sakladığın her ne varsa çıkardım gün ışığına Utandın, kaçtın,

saklandın ama ilk kez inatçılığımla gurur duyumTutuldu kelimeler belki sende

ama, gözlerin konuştu benimle Sen sustun, gözlerin açtı ruhunu bana

Ama konuşsaydın, bir de konuşsaydın, ah konuşsaydın Amaçsızca çıktığı seferlerden yorulmuş köhne bir tekne olurdum kıyılarında ben

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com