![]() |
Ama Sen Sustun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ama Sen SustunBiliyorum, çok şey söyleyecektin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() Sen anlatacaktın, ben dinleyecektim ![]() dinleyici olacaktım karşında ![]() ![]() oradan o sözlerin ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() En sevdiğim şarkıyı söyleyecektin, ben sana eşlik edecektim ![]() ![]() ![]() “Şiirim senin ağzında dualaşır Ses ahenk olur söz manalaşır Aşığım diyerek hor görme beni Seni seven ölmez evliyalaşır ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() Hayallerini anlatacaktın bana ![]() ![]() ![]() Yakalayınca beni sırılsıklam sarılacaktın ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() Bana sevdalarını anlatacaktın, yüreğim heyecanla çarpacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sustun ![]() ![]() ![]() Kelimeler tutuldu sende ![]() ![]() ![]() O derinliklerde sakladığın her ne varsa çıkardım gün ışığına ![]() saklandın ama ilk kez inatçılığımla gurur duyum ![]() ama, gözlerin konuştu benimle ![]() ![]() Ama konuşsaydın, bir de konuşsaydın, ah konuşsaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|