![]() |
Babalar Ve Oğulları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Ve Oğulları![]() “Babamız bize karşı daima mesafeli davranırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Babamın beni öpmemesi, içimde hep üzüntü kaynağı olmuştur ![]() Babam çok prensip sahibi idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (…) Babam çok zengin oldu ![]() ![]() Kadir Has Hulusi Turgut, Kadir Has Vakfı Kültür Yayınları, 2002 ![]() “İlişkilerimiz kendi babasıyla olan ilişkilerden farklıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent Eczacıbaşı “Bir Yaşam İksiri”, Can Dündar, İş Bankası Yayınları, 2003 ![]() “Babam devamlı gergin, sinirli, hırçın bir adamdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş doğmadan kalkar, evden çıkardı; onu görmezdik bile… Annem der ki, ‘Baban öyle işinin mecnunuydu ki, varsa yoksa çalışmayı düşünürdü ![]() ![]() Babamdan çekinirdik ![]() ![]() ![]() ![]() Sakıp Sabancı “Hayatım”, Doğan Kitap, İst ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Babalar Ve Oğulları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Ve OğullarıBir kış günü ben içeride uyumuşum babam almış beni yatağa götürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bir gün yeni aldığım bebeği babama gösteriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüdükçe anılarım azaldı sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da babalar ve kızları oldu ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|