Gülüşümü Bıraktım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülüşümü Bıraktım"Soğuk bir Ekim gecesinde, bir yürek üşüdü ![]() Kapattı kapılarını ![]() Artık açması da zor, Tedavisi de zor ![]() "![]() Ben sana en güzel gülüşümü bıraktım, ıssız, kelimesiz ![]() Çocuktuk belki, belki yeşermemişti aklım![]() Eskitilmemiş bir hikaye bu, benim hafızamda ve hala![]() Birbirimize aslı astarı olan sözler veremedik belki, astarı yüzünden pahalıydı belki, kimbilir![]() Şimdi buradayım, başım ellerimin arasında yine, çarpıp parçalayacak duvar bulamamışken hala, “şimdi şu kapıdan girse![]() ” diye sayıkladığım geceleri düşünüyorum![]() Ne çok bekledim seni ve sen ne çok gelmedin![]() Uzun yürüyüşler yapıyordum o zamanlar![]() Sen kimbilir nerelerdeyken, karşıma çıkan her insana, “onu gördünüz mü?” diye soramıyordum bile![]() Yaslandığım duraklara yazarken adını, her hecesinde düşüşlerim, yine de her hecesine yeniden sevdalanmalarım![]() Yaşamadan bitmiyor körolasıca![]() Her bahar ısrarla pişman oluşum bu yüzden, bu yüzden eski gülüşlerimi bulamayışım, bu yüzden bu yaralar bereler ![]() Güvensizliğim, sebepsizliğim, sevemeyişim bu yüzden![]() Senin yüzünden ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|