![]() |
Ölüm Kapıyı Çaldığında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Kapıyı ÇaldığındaPamuk ipliğine bağlı yaşamlar sürüyoruz ![]() ![]() Bir gün tepemize 9 kg ağırlığında bir cam tuğlanın düşmeyeceğini kim taahhüt edebiliyor? Ya da iyi geceler öpücüğünden sonra uyanabileceğinin garantisini taşıyan var mı aranızda? Kapıyı çarpıp gitmek kolay ![]() ![]() ![]() Tüyler ürpertici belki ![]() ![]() Ama öyle? Ölümün ne zaman geleceğine dair duyumu olan hiç kimse yok ![]() ![]() ![]() ![]() Hepimiz için cevabı aynı, ortak bir tek gerçek var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm dediğin insanoğlu için ansız ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanıyanlar biliyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastaneden taburcu ettiklerinde sadece burnundan mama ile beslenecek şekilde uyku halindeydi ![]() ![]() Başına gelmeyen bilmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maalesef 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 9 senedir tanıdığım arkadaşımın,canım kardeşimin nasıl çöktüğünü anlatamayacak kadar kötüyüm şu an ![]() ![]() Haberi alır almaz ne kadar eşimiz dostumuz varsa haber vermek,can kardeşime destek için gelmelerini sağlamak istedi içim ![]() ![]() Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme vakti gelmişti ![]() ![]() Gün batmaya hazırlanıyordu İzmir'de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşım, anneciğinin başucundan bir an olun ayrılmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük kareler halinde onu gördüğüm anlar geçti gözümün önünden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra can arkadaşımın eşi geldi yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben onlara destek olmalıyım telaşesinde bastırmaya çalışırken duygularımı, Bu kez kendi hayatım geçiyordu gözlerimin önünden ![]() ![]() Cenaze namazı kılındı ![]() ![]() Araçlara bindik sessizce ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut buluttu gökyüzü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer yanda yeni istirahatgahımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka her şey yalandı ![]() ![]() Hani belki birgün biz de şu çamaşır ipini hallettikten sonra kahve içmeye gideceğizdir arkadaşımıza? Belki torunumuza en sevdiğimiz oyuncağı vermek için sabırsızlanıyor olacağızdır? Belki birkaç dk öncesinde kalbini kırmış olabileceğimizi düşündüğümüz birine 'kusura bakma" diyeceğimiz gelecektir?Ya da uzun zamandır iş güçten aramaya fırsat bulamayan kızımıza oğlumuza telefon açacağızdır? Bakkal'a borcumuzu verecektik ya da? Köpeğe yemeğini? Eşimize en sevdiği yemeği yapacaktık ![]() ![]() ![]() Mamasında gezmesinde değilim ama ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bunları düzeltmeyi ertelemiş olabilirdik zihnimizde ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() ![]() Oysa hangimiz erteleyebiliyor kapının ardındaki azrail'in içeri girmesini? Hiçbirimiz ![]() ![]() O yüzden istiyorum ki bu hayatı kurallarına göre oynayalım ![]() ![]() Bugün hala vaktimiz varken ertelemeyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eksilmeyeceğiz inanın ![]() ![]() Ertelemeyelim eşimize, dostumuza 'seni seviyorum" demelerimizi ![]() ![]() Topunu kestiğimiz bir çocuğu, sadece parkta oynayabileceğini söyleyerek mesela? yeni bir top hediye edip sevindirirelim? Hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 sene 5 sene 10 sene ? ya da bugün, yarın biraz sonra? Evet ![]() ![]() Maalesef bir gün bu evcilik oyunu mutlaka bitecek ![]() ![]() ![]() Bunu sıksık hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi ki insanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa yaşanılanlar değil aldığımız derslerdir bizi büyüten bu yalancı çerçevede ![]() ![]() Ve unutmayın ne olur ! Bir gün selanız okunduğu vakit , belki de sizi son yolculuğunuza uğurlayan şu an içinizde ertelediğiniz O'ndan başkası olmayacak ![]() ![]() Hala vaktiniz varken ![]() ![]() Ne olur ![]() ![]() ![]() Düşünün dediklerimi ![]() ![]() ![]() Hepinize, son yolculuğunda, geride bıraktıklarına huzurla el sallayabileceği kadar 'dolu" ve güzel bir ömür diliyorum ![]() ![]() Sevgiyle kalın ![]() ![]() Ceyda Arslan |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|