Doğum Günü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğum GünüDoğum Günü - Doğum Günü Hikayesi Sevdigim su satirlari yazma nedenimi tam olarak bende bilmiyorum ![]() Bir gün olur da bunlari birisi için yazcagimi hiç düsünmemistim ![]() Hatirliyorum da seni ilk gördügüm günü ![]() Seni o zamandan beri seviyorum ![]() Gözlerindi beni sana baglayan ![]() O zaman beri bende cok sey degisti ama sana olan sonsuz sevgim hiç bitmedi ![]() Oldum olasi Ay ve yildizlari çok sevmisimdir ![]() En yakin dostalarim olmuslardir ![]() Hiç bir zaman yanliz birakmamislardir beni ![]() Belki de sevme nedenim onlara ulasamadigim içindir ![]() Biliyor musun sevdigim,artik bana sirtlarini döndüler ![]() Sordum neden diye,cevaplari sert bir sekilde hani bizden baska birini sevmiycektin oldu ![]() Güldüm,sasirdim ![]() Sana olan askimi kiskanmislardi ![]() Ve devam ettiler;artik bize eskisi gibi bakmiyorsun,baktigin her yerde onu ariyorsun diye söylenerek ![]() Saskindim ![]() Diyebilcek bir sey bulamadim![]() Hakliydilar ![]() Sordum bunda kizilacak ne var diye ![]() O seni haketmiyo dediler ve aglamaya basladilar ![]() Bunu nerden biliyorsunuz diye tersledim,fakat cevap gelmedi ![]() Üzülmüstüm,artik geceleri bana eslik edecek kimse yoktu ![]() Seni bana getiren o günde,seni caldirmistim hatirliyor musun?Hemen ardindan beni aramistin sanki benden bir seyler bekler gibi ![]() fakat agzimi açamamistim ![]() Aslinda caldirmak degildi nedenim ![]() Artik konuscaktim her seyi açik açik ![]() Bu kadar yakinken ![]() Fakat izin vermediler ![]() içimde bir korku vardi ya benden gidersin diye ![]() Çok geçmeden korktugum basima geldi ve ellerimden kayip gittin ![]() Agladim gecelerce ![]() Ay ve yildiz bana dönüp dediler ki;biz sana demistik,bir sey diyememistim hakliydilar ![]() Günlerce aynalara baktim sorun bende mi diye ![]() Belki de aradigin bazi seylerden eksiktim ![]() Günlerce aynaya baktim sevdigim,fakat aynada gördügüm kendim degildim ![]() Artik kendimi göremiyordum ![]() Gözlerim artik kan agliyordu,yüregi kirilmis solgun bir vaziyette ![]() ![]() Belki bir gün döner diye kendimi avutarak ![]() Odaklandigim baktigim her yenden korkuyordum artik seni görücegim diye ![]() 24 saat aklimdasin ![]() kendi kendime sordugum tek soru da acaba o beni 1 dakka bile olsa düsünüyor mudur oldu ![]() Cevabi bildigim halde ![]() Sen benim mutlulugum,hüznüm,sevincim,herseyimsin ![]() Daha uzatmak istemiyorum seni üzmekten korkuyorum ![]() Simdiden dogum günün kutlu olsun birtanem,bunu farkli bir dille kutlamak isterdim fakat her zaman istenilenler olmaz ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|