Bak Hayatın Tadına |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bak Hayatın TadınaŞimdi yorgun,karanlık gecenin başındayım ![]() ![]() Geceyi bu kadar yorgun yapan ben miyim yoksa herşey kendiliğinden mi bu kadar karanlık ve anlaşılmaz? Birşeylere başlıyorum, ilerletiyorum sonunda ise açamadığım bir kördüğüm misali bırakıyorum ![]() Bıraktıklarım canımı yakıyor Canımı çok yakıyor Neden inatla, hevesle bunu bile bile yapıyorum bende bilmiyorum![]() Kaç kez girdimde o bilme çabasına ![]() Çıkmıyor sonuç Ya verdiğim cevaplar yanlış çıkıyor Ya rakamlar yanlış![]() Kaç kez sil baştan yükleniyorum yeni bir kördüğüme ![]() ![]() Ve hep aynı sonuç ![]() Kısır döndü gibi gidiyor her gece![]() ![]() Kırmak istememiştim seni Üzmek hele![]() Hiç![]() ![]() Seni kırdığımı anladığım her an benim canım yanıyor ![]() Canımı yaka yaka yinede vazgeçmiyorum![]() ![]() Hayatıma giren o en değerli şeyi yine bir kördüğüme çevirip atmıştım ya o gün ![]() ![]() O günden sonra artık kendimide fırlattım başkalarının başıboş hayatlarına ![]() ![]() Sebepsiz, amaçsız sadece öylesine yaşıyorum işte ![]() Demiştin ya hayatın tadına bak diye? Hayatın adını sende öğrenmişken, tadını nasıl başka birine yakıştırayım ![]() ![]() Nasıl başka bir tadda birleştireyim ![]() ![]() Hayat oldum olası benden uzak ![]() Artık sende uzak ![]() ![]() Bende uzak ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|