Bir Davam Var Ben Olmak Meselesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Davam Var Ben Olmak MeselesiBir Davam Var Ben Olmak Meselesi Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz Bir davam var ben olmak meselesi ![]() ![]() ![]() Örgüsü içinde ben ardında sen![]() ![]() Sezgilerle yoğurduğumbir sentez ben olmak![]() ![]() Neden başaramadım bunca zaman benlik olgusunu Yoksa benden öte sana mı kaymıştı düşüncelerim Bu yüzden miydi köhnemiş düşüncelerin esareti![]() ![]() ![]() ![]() Bir davam var ben olmak meselesi ![]() ![]() ![]() Sevginin içinde sevgisizliği yaşatmak gayesi![]() ![]() Sevginin içinde ben sevgisizlikte sen![]() ![]() Ebediliğe akan yolda önüme dikilen bir kazık anıt mahiyetinde![]() ![]() Ya geçmek için atlarsın yüksekten ya da yapışırsın gövdesine![]() ![]() Benim engelim sendin bunca zaman senin gölgende kalan ben![]() ![]() Görmeden duymadan bağımsızlığı eğildim önünde![]() ![]() ![]() Bir davam var ben olmak meselesi ![]() ![]() Ben nerdeyim neyim diye çığlık çığlığa labirent çizgilerinde dönmekte![]() ![]() Bunca zaman neydi benlikten kaçıran![]() ![]() kalbimin oyunumu yoksa kalbimin başka bir kalbe yönelmesimi![]() ![]() Sen miydin o zalim kalp![]() ![]() ![]() Bir davam var ben olmak meselesi ![]() ![]() kayıpların içinde var olmak için başarısızlığın ötesinde başarıyı yakalamak![]() ![]() Bazen bencil olmak dünyanın beşeriyetinin içinde![]() ![]() işte ben olmak buysa benim meselem bitmiştir veben artık benim![]() ![]() Havva Gülbeyaz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|