![]() |
Beni Neden Aramıyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Neden AramıyorsunBeni Neden Aramıyorsun Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın - Beni Neden Aramıyorsun Köşe Yazısı Bir insanı gün ortasında delirtmek için kullanılabilecek ideal birkaç cümleden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() Sitem duymak sinir eder beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni benden almak için cep telefonundan arayın, muhabbet etmek için aramıştım diye başlayın ve bir de sitem edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon sesinden hiç hoşlanmıyorum ![]() ![]() Sitem edenlerden de hiç hoşlanmıyorum ![]() ![]() Sonra kavga eden gazetecilerden, birilerinin yaptığı işler üzerine fikir yürüterek ama onun dışında bir şey yapmayarak yaşayanlardan, bir çeşit düşünce asalaklarından mesela, bütün televizyon programlarının feshaneye dönmesinden, korsan kitap, kaset, vcd, satanlardan ama daha çok alanlardan ve bir daha tekrar edeyim evet sitem edenlerden hiç hoşlanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Benim duygum en iyisidirciler ![]() ![]() ![]() Başka bir duygu ve düşünceye tahammüllü olamadıklarından kafadan hakaretle girerler konuya ![]() ![]() Bir de siyaset yazmayınca, bir kalemi ciddiye almayanlar vardır ki yukardaki hiçbir kategoriye girmez onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani sanmayın ki çocuk kitaplarındaki mutlu, saçı iki örgülü kızlar gibi "hayat güzeldir" diye gezinip duruyorum ![]() ![]() ![]() Yöntemler geliştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|